Vrijwilligers gezocht!

Vrijwilligers gezocht!

Alles valt of staat met vrijwilligers. Wij zijn er dan ook super trots op dat zoveel mensen zich betrokken voelen bij ons theater en zich voor meer dan honderd procent inzetten om er een succes van te maken. Het maakt niet uit wat u doet, voor of achter de schermen, want iedereen telt mee. Van manusje van alles, figurant tot het meezingen in het projectkoor.

Zowel in het voortraject, de opbouwfase, de voorstellingsavonden en de afbouwfase hebben wij handen nodig.

De opbouwfase start op maandag 31 juli om 09.00 uur. Om van een lege Steengroeve een Theater te maken moet er erg veel gebeuren. Van sjouwen tot opbouwen en iedereen die wil helpen is welkom. Er is zowel zwaar also ook licht werk te doen dus iedereen is welkom.

Tijdens de voorstellingsavonden zijn de taken zeer divers, denk bijvoorbeeld aan: parkeerwachters, verkeersregelaars, reinigingstroepen, gastheren of gastvrouwen op de tribunes en hulp bij de afdaling. Op deze avonden moet je meestal om 18.30 aanwezig zijn.

Tijdens de afbouw die start op 13 augustus om 9.00 is het zaak dat alles in een korte periode weer uit de Steengroeve wordt gehaald, dus ook zoeken we mensen die kunnen helpen.

Kortom: alle hulp is welkom! Je zult ervaren hoe bijzonder het is om samen met een paar honderd andere vrijwilligers aan zo'n groot evenement een steentje bij te dragen.

Wil je helpen met de de opbouw, afbouw of tijdens het evenement meld je dan aan: aanmelden

Nadat je een account hebt aangemaakt ontvang je alle informatie per mail.