Bekijk hier de beelden van Omroep Gelderland.

Zaterdag 12 augustus 2017 stond de Steengroeve in het teken van CINEMA; de betoverende en onbegrensde wereld van de film en de  prachtige melodieën die daarvoor geschreven zijn.

De glamour van het oude Hollywood, met haar vedetten in stijl op de rode loper, maar ook de hectiek van de hectische filmstudio’s, waar ruimteschepen aan nylondraad neerstorten tegen rotsen van papier-maché en shot voor shot aan een nieuw meesterwerk wordt gewerkt.

Betreed onze filmset en beleef een avondvullend programma dat u meevoert vanaf de allereerste ‘bewegende beelden’ van de stomme film, via vrolijke slapstick en broeierige western naar blockbusters en moderne spektakelfilms. Beleef deze filmpremière in een uniek breedbeeld decor, in Technicolor en met surroundsound; met een grote beker vers gepofte popcorn erbij.

Gespeelde nummers o.a.:
Singin’ in the rain, Amélie, Kill Bill, The Godfather, Titanic,  Jurassic Park, Pirates of the Caribbean en nog héél veel meer- gespeeld door Het Eerste Achterhoeks Metropoolorkest o.l.v. Gerben Kruisselbrink, in een regie van Jasper Korving.

Come with me, and you’ll be in a world of pure imagination…
– Gene Wilder als Willy Wonka

 

Lees hier het artikel van Omroep Gelderland.

Zie hier een item over de making-off