Naar Shakespeare’s Midzomernachtsdroom

Zorg dat u op de gastenlijst staat van de bruiloft van het jaar! Op dinsdag 16, woensdag 17, vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus presenteren wij u, met gepaste trots, onze zesde productie: MZN8D! Wij trakteren u deze keer op een huwelijksfeest om nooit meer te vergeten. Echte liefde, grote misverstanden en mooie muziek in het meest imposante openluchttheater van Nederland. Een productie van Steengroeve Theater Winterswijk en Winterswijks Muziek Theater.

Feest der fantasie

Daal af langs de indrukwekkende rotswanden de groeve in en belandt midden in de hectiek van de hofhouding die een groot huwelijksfeest voorbereidt. Maar aan die heuglijke ceremonie gaat heel wat vooraf. Meerdere romances lopen door elkaar, liefde slaat onverwachts om in haat, vriendschappen worden op de proef gesteld. Oh ja, en er is ook sprake van betovering. Er gebeurt dus van alles. Maar geen zorgen, acteur Bram van der Vlugt zorgt er op zijn geheel eigen wijze voor dat u niet verdwaalt in het prachtige verhaal van Shakespeare. Hij is uw gids langs paleizen, door bossen en zelfs naar de verscholen wereld van feeën en elfen. Na afloop kunt u heerlijk dansen onder de sterrenhemel of gezellig napraten bij het kampvuur…

Shakespeare op z’n best
‘A Midsummer Night’s Dream’ is een romantische komedie uit de 16e eeuw. Het stuk is al in heel veel verschillende versies uitgebracht, maar bij onze productie beleeft u het aan den lijve precies zoals Shakespeare het ooit bedoeld heeft. Speciaal voor het Winterswijks Muziek Theater schreven Gerben Kruisselbrink en Jasper Korving een unieke eigen bewerking bomvol humor, romantiek, chaos en muziek. Het Eerste Achterhoeks Metropool orkest zorgt voor alle live muziek en de choreografie is ook dit keer in handen van Kimberley Arends.

 

 

 

MUZIKALE QUOTE
I said: “Hey babe, take a walk on the wild side”
Lou Reed