Voor uw Veiligheid!

Voor uw Veiligheid!

Als organisatie van de voorstellingen in de Steengroeve doen wij er alles aan om de voorstellingen in optimale veiligheid te laten verlopen.

Uw voorbereiding voor het bezoek aan het Steengroeve Theater:

De wandeling van de parkeerplaats naar het theater onder in de groeve duurt ca. 15-20 minuten. Het pad naar beneden is steil en niet geschikt voor mensen die niet goed ter been zijn of een matige gezondheid hebben. U kunt via de site kaarten bestellen voor busvervoer naar beneden. Deze kaarten zijn gratis. Draag makkelijke schoenen in verband met de natuurlijke omgeving, bij voorkeur stevige schoenen met een flinke profielzool. Pas uw kleding naar de weersomstandigheden aan, denk aan regenkleding en een warm vest (i.v.m. zichtbelemmering zijn paraplu’s niet toegestaan).

In het Steengroeve Theater:

In geval van nood vragen wij u de aanwijzingen van de medewerkers van het Steengroeve theater direct op te volgen. Zij zijn herkenbaar aan hun groene helmen en groene hesjes. Mocht u in uw nabijheid een noodsituatie waarnemen dan kunt u dit melden bij deze personen. Ga niet rennen of schreeuwen.
U krijgt bij het betreden van het theater een programmaboekje uitgereikt waarin ook opgenomen veiligheidsregels en een plattegrond waarop aangegeven vluchtroutes, EHBO en verzamelplaats.

Op het terrein zijn voldoende vluchtroutes en een verzamelplaats, deze zijn duidelijk aangegeven en bij eventuele ontruiming verlicht. De medewerkers van het Steengroeve theater wijzen u de weg. U vindt de locaties ook op de plattegrond van het terrein in dit programmaboekje. Het is aan te bevelen om als u beneden bent ter plekke te kijken naar vluchtroutes,  locatie EHBO en de verzamelplaats.

U mag onder geen beding het terrein betreden buiten het festivalterrein (buiten de afzettingen treden). Dat terrein wordt bedrijfsmatig gebruikt en kan zeer gevaarlijk zijn vanwege afgronden en afbrekende rotsen alsook de technische installaties. Daarom is het ten strengste verboden om buiten de afzettingen te treden.

Tijdens de voorstelling wordt het weer scherp in de gaten gehouden. Bij dreiging van noodweer wordt de voorstelling tijdelijk stilgelegd of beëindigd. U wordt dan door onze medewerkers naar de uitgang begeleid. Volgt u hun aanwijzingen direct op. Ga niet rennen of schreeuwen.

Het groeveterrein waar de voorstellingen worden gehouden is normaal gesproken geen festivalterrein. We zijn hier ook te gast. Omdat het groeveterrein geen normaal terrein is, vragen wij jullie extra oplettendheid. Wij vragen uw specifieke aandacht te kijken waar en hoe u loopt, om vallen te voorkomen.

De EHBO’ers zijn te herkennen aan oranje bovenkleding en een donkerblauwe broek.

Wij wensen u een veilige en bovenal onvergetelijke avond toe.