Het verhaal & tickets

Laat je onderdompelen in de Achterhoek van Normaal en word Oerend Hard geraakt!

Deurdonderen is de 11de Steengroeve productie. Een muziektheatervoorstelling met band, orkest, koor en spektakel rond de band Normaal en de betekenis die zij hebben gehad bij de emancipatie van het platteland.

Het verhaal

De commissie 50 jaar Normaal wil het belang van de band voor de Achterhoek bekronen met een kunstwerk van beeldhouwer Ariaan-Erik Schelphuis. Anhangersdochter Aleid is naar voren geschoven om de Haagse kunstenaar inzicht te geven in de historie en nalatenschap van de band. Hoewel Schelphuis een groots eerbetoon voor zich ziet, weet hij maar weinig van Normaal en de streek. Dit tot grote frustratie van Aleid. Lukt het haar om de bevooroordeelde Schelphuis een goed beeld te geven van haar oh zo geliefde Achterhoek? Van plattelanders en dialect, van ‘waor bun i’j van’ en ‘zo geet dat hier’ en bovenal van de kracht van boerenrock!

Tip: Geniet voorafgaand aan de voorstelling van een heerlijk driegangen diner in ons pop-up restaurant.

Ticketverkoop

Tickets voor ‘Deurdonderen – ’n onwies Normaal spektakel’ zijn te koop via www.theaterdestorm.nl of via de kassa van het theater, geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur. Binnen de openingstijdens van de theaterkassa is het ook mogelijk om telefonisch tickets te reserveren via 0543 – 519285. Oók tickets voor het mindervalidevervoer zijn direct bij te boeken, door de beperkte capaciteit geldt hiervoor: vol=vol.

Creatives

Artistieke leiding, regie & script: Marc Forno, Bavo Galama & Peter Groot Kormelink
Muzikaal leider: Gerben Kruisselbrink

Kaarten

dinsdag 06 augustus
20:30 uur - uur
€ 59,50 (excl. boekingskosten)
woendag 07 augustus
20:30 uur - uur
€ 59,50 (excl. boekingskosten)
vrijdag 09 augustus
20:30 uur - uur
€ 59,50 (excl. boekingskosten)
zaterdag 10 augustus
20:30 uur - uur
€ 59,50 (excl. boekingskosten)