Acteurs, actrices, dansers, motorcrossers, stuntmensen en figuranten gezocht

Boerenkinkels, hittepetitten, motorcrossers, taalmeesters, anhangers, bodybuilders en een dominee.

Voor het boerenrockspektakel Deurdonderen – ’n onwies Normaal spektakel gaan de audities van start en zoeken we de meest uiteenlopende en leuke rollen! We hebben 2 subhoofdrollen en 18 markante bij-/dubbelrollen te verdelen, aangevuld met diverse figuranten, motorcrossers en stuntmannen.

Wat moet je doen om je aan te melden?

Stuur een filmpje in waarin je je voorstelt en vertelt waar je goed in bent en in welke rol je zin hebt om te gaan spelen en waarom. En A’j plat könt praoten, mo’j ’t vooral neet laoten’. Onze regisseurs buigen zich over alle video’s en nemen contact met je op indien ze je graag live op het toneel willen zien tijdens de tweede auditieronde.

Wij zien jouw auditie-video heel graat tegemoet. Niet teveel nadenken, gewoon doen! Vaak bu’j te bange!

Wil je figureren? Dan hoef je geen video in te sturen en kun je direct je gegevens mailen naar auditie@steengroevetheater.nl. Bekijk hier meer informatie.

Voor de rollen geldt dat naast dat we graag een video van je ontvangen hebben we ook de onderstaande  gegevens van je nodig voor je aanmelding (ook als je al eerder hebt mee gedaan):

  • Aanhef
  • Voor en achternaam
  • Adres
  • Telefoon
  • Email
  • Op welke rol auditeer je?
  • Sta je open voor een dubbelrol? Ja/Nee
  • Niveau/ Ervaring
  • Overige opmerkingen

Deze informatie kan je via het onderstaande formulier naar ons sturen. Los daarvan dien je je auditievideo in mp4 formaat (max 25 MB) apart te mailen naar auditie@steengroevetheater.nl en doe dit uiterlijk tot 18 maart.

Nb. Benoem het bestand van de video als volgt (NAAM ROL + VOOR en ACHTERNAAM VAN JEZELF)

Let op: Mocht je door de selectie heen komen dan is de live auditie op 23 maart. Houd hier rekening mee. 

Handig om te weten
Je betaalt geen contributie om deel te nemen. Je uitbetaling is heel veel plezier, heerlijke repetities en een onvergetelijke ervaring!

De nu al bekende repetitie/voorstellingsdata zijn op:

Uitvoeringsperiode
– 5 t/m 11 aug

Montage periode
– 1 t/m 4 aug

Doorloop
– 6 & 7 juli

‘Losse’ repetities
Deze gaan in weekenden plaatsvinden. Met name in de maanden april, mei en juni. Nog voor moment dat je hoort of je mee mag doen, weet je de precieze data.

Wil i’j d’r ook oerend hard veur goan? Meld ow dan an!