TICKETVERKOOP DEURDONDEREN START OP DINSDAG 24 OKTOBER

WINTERSWIJK  – De voorverkoop van tickets voor de steengroeve productie ‘Deurdonderen – ‘n onwies Normaal spektakel’ start dinsdagochtend 24 oktober aanstaande om 10.00 uur. De ticketverkoop loopt via Theater De Storm. Zowel online, fysiek als telefonisch kunnen er tickets gekocht worden. De ticketprijs is voor elke avond gelijk en bedraagt € 59,50. De muziektheatervoorstelling vindt volgend jaar zomer plaats op 6,7,9 en 10 augustus.

Run op early bird tickets
Een beperkt aantal kaarten voor de muziektheatervoorstelling ging in augustus, direct na de productie Romeo+Julia, in verkoop tegen een ‘vrögge vöggel’ prijs. “Er was meteen een run op deze tickets”, vertelt Rutger de Vries, voorzitter van het Steengroevetheater. “Binnen 48 uur waren de early bird tickets uitverkocht. De reacties op de titel van het stuk zijn louter positief. We wisten natuurlijk dat de muziek van Normaal nog steeds enorm leeft, maar de grote belangstelling voor de voorstelling  – vanaf het allereerste moment  – werkt buitengewoon bevestigend.”

Boerenrock in ruig decor  
Deze 11de steengroeve productie wordt een groots theatraal en muzikaal spektakel waarin de muziek van de band centraal staat.  De creatieve leiding is in handen van Bavo Galama, Peter Groot Kormelink en Gerben Kruisselbrink. “De steengroeve biedt een fantastisch decor. Het is rotsachtig, ruig en hard. Vanaf het eerste moment dat ik in de groeve stond wist ik dat die eeuwenoude kalklagen een prominente rol krijgen in het verhaal’, verklapt scriptschrijver Galama alvast.

“Hoewel we de band Normaal gaan eren, wordt het geen standaard coverband avond. We brengen verhalen en getuigenissen van Achterhoekers en Normaal fans ten tonele. Een verhaal over hoe belangrijk sommige nummers zijn geweest in hun leven. Het wordt een terugblik op 50 jaar boerenrock en wat dit heeft betekent voor het platteland”, vertelt Groot Kormelink. “En ja, natuurlijk gaan we ook gewoon keihard Høken, daldeej’n en brekken!”, vult Kruisselbrink aan.

Ticketverkoop
Tickets voor ‘Deurdonderen – ’n onwies Normaal spektakel’ zijn vanaf 24 oktober 2023, 10.00 uur te koop via www.theaterdestorm.nl of via de kassa van het theater, geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur. Binnen de openingstijdens van de theaterkassa is het ook mogelijk om telefonisch tickets te reserveren via 0543 – 519285. Oók tickets voor het mindervalidevervoer zijn direct bij te boeken, door de beperkte capaciteit geldt hiervoor: vol=vol. Horeca-arrangementen gaan later in verkoop.

Photocredits: Hugo Jaartsveld